Vad är Läkemedelsverkets frågeforum?

Här kan du söka svar på dina frågor som rör läkemedel, medicintekniska produkter och kosmetika eller ställa din egen fråga.

Använd gärna sökfunktionen på sidan. När du börjar skriva får du upp förslag på inlägg som kanske besvarar din fråga. Du kan också bläddra igenom forumets kategorier för att hitta svar.

Vem är du?
Frågorna som vi presenterar här, berör framför allt dig som är konsument eller patient.

Företagare
Om du kontaktar oss som representant för ett företag kan vi inte besvara dina frågor i detta forum. För att få hjälp ska du kontakta Läkemedelsverket via telefon 018-17 46 00 eller skicka in din fråga via e-post.

Innan du skriver...
Tänk på att din fråga kan publiceras på vår webbplats och bli synlig för alla. Skriv därför inga känsliga uppgifter som till exempel ditt personnummer, vilken sjukdom du har eller vilka mediciner du tar.

Om det är svårt att beskriva din fråga utan uppgifter om till exempel din hälsa är det bättre att ringa Läkemedelsupplysningen på telefon 0771-46 70 10.

Forumets öppettider
Det går bra att när som helst på dygnet söka svar på din fråga i forumet. Läkemedelsupplysningen bemannar i första hand telefonerna, men i mån av resurser och tid har forumet öppet för nya frågor vardagar 09.00-15.00.
Läkemedelsverket (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.